Helgen!

Jag kanske skulle uppdatera er, kära läsare, om hur helgen i Uddevalla var. Nu har det gått några dagar, så jag ber om ursäkt för förseningen, men jag hoppas ni har överseende.

Vi åkte härifrån skolan i fredags kväll, efter middagen, och anlände till Uddevalla cirka femtio minuter senare, vi stannade till vid Ica och sen for vi hem till Johanna. Vi tog en riktigt tjejkväll med godis och Sex and the City.
Vi ställde klockorna på halv nio på lördagmorgonen för vi hade planerat en dag på stan. Vi började dagen med att klippa oss, med tre tider efter varandra. Mycket trevligt och välbehövligt. Vi blev alla nöjda! Sen for vi till Torp, ett köpcentrum och spatserade där under dagen. Jag shoppade på Gina tricot för 994 kronor!! Massa pengar på välbehövliga kläder. Vi käkade och for åter till Ica för att handla middagsingredienser. Vi lagade tacos och kollade på tv. En otroligt mysig kväll. På söndagen fick vi sova ut och vi sov till tolv. Jag och Judith tog tåget från Uddevalla till Stenungsund tio över två, för att sedan ta en buss vidare mot Haketorp och skolan.
Det var en underbar helg, kanske en av de mest välbehövliga helgerna? Skönt med en vit helg också, i underbara väninnors sällskap!

Nu är det snart helg igen och då blir det, förhoppnignsvis, fest på fredag. Jag är astaggad, men tvåorna ska ut och äta i Göteborg och gå på konsert på lördagen så de kanske inte är lika pepp, vad vet jag?
Hur som helst. Livet är fortfarande underbart!
Vi har börjat planera för Lucia och Luciakonserten, det kommer bli grymt. Till de ännu lite gladare nyheterna hör att mamma och pappa förmodligen ska ta sig ner tills dess. Jag hoppas verkligen det! Jag börjar sakna de lite...

Nu ska jag sova. Ha det underbart kära ni!
PUSS!

Girls weekend

Jag är sjuk för stunden. Inte lika illa som det låter och inte alls lika illa som igår när jag sov så fort jag fick chansen till och samtidigt sov som en stock i natt. Jag har ont i mina luftrör, som bara den. Men farbror Doktorn vill inte vara till någon hjälp för stunden utan jag bär tydligen "bara" på ett virus som lär läka av sig själv... På obestämd tid, typ. Men jag är inte bitter, det lovar jag, för imorgon är det fredag och då blir det Uddevalla för hela slanten och hela helgen. En helg med Judith och Johanna, det kan fan inte bli bättre!!



Promise

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tripulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.


Livshändelser

"Det finns så mycket jag vill säga, men det skrämmer mig. Jag känner inte igen mig sjäv men det känns ändå så tryggt, som att hela världen håller om mig, som att hela världen tror på mig och finns för mig.
Jag går runt med tankar som gör mig galen och lycklig på samma gång och jag älskar livet! Jag älskar livet samtidigt som jag föraktar det ibland. Jag föraktar livet för dess svårhet i dess enkelhet. Att det mesta faktiskt inte är så invecklat och komplicerat som min hjärna tycks tro och kanske till och med vill?
Det finns så mycket jag vill säga, hela min kropp skriker efter att få säga något, göra något, vara den jag vill vara! Medans min mun säger allt annat än det, kanske till och med något dumt då och då? Kärlek är stimulans för hjärtat och lokalbedövning av förståndet säger de, men det gäller inte bara kärlek det gäller fan hela livet! 
Jag känner mig ensam i mitt funderande och mina slutsatser för egentligen kanske det inte alls är som man tror... medan det ibland är det.
Jag blir förvirrad av mig själv. Men det enda jag vet är vad jag vill. Det enda jag vet egentligen är hur jag känner. Jag vill vara med dig"'



Jag skrev det här för väldigt längesen, innan mitt liv tog en vändning och innan jag blev den jag är nu. Men jag har nog aldrig känt igen mig så bra i detta som nu. Livet vänder ibland.

Tacksamhet

Jag önskar att jag kunde förklara hur lycklig och tacksam jag är, kanske främst mot mig själv.
Jag har tagit mig hit, till bästa platsen på jorden, till en skola, en klass fylld av underbara människor som jag verkligen trivs med.

Flera gånger nu har jag suttit och försökt beskriva hur det faktiskt är här, hur man lever, hur man lär och hur vardagen ser ut, men det bara går inte. Jag får hela tiden ta bort och göra om och ta bort och göra om igen, för ingenting känns helt rätt och rättvist. Jag tror att ni inte förstår, för jag förstod inte. Ohc jag vet att jag inte förstår Amanda som går på Bollnäs fast det är folkhögskola som folkhögskola och jag vet att hon inte heller förstår mig. Jag förstod inte riktigt hur det skulle vara att bo såhär, mina förväntningar var skyhöga och trots att tiden här inte alls levt upp till alla dem så är allting så mycket bättre än vad jag kunnat dröma om. Det är svårt att förklara, men hur jag än vrider och vänder på det och vilken väg ut ur tänkandet jag än tar så slutar det alltid med ett leende på läpparna och en värme inom mig av tacksamhet. Jag är så glad att jag tog mig hit, att jag gjorde det här för min skull, att jag har slitit för att vara där jag är idag så att jag fick chansen att komma hit och utvecklas med mig själv. För det har jag verkligen - utvecklats alltså. För här får jag vara precis den jag är, den jag vill vara.
Jag har skrivit det förrut men det tål att skrivas igen att för första gången på väldigt väldigt länge känner jag en inre frid. Visst självklart finns det saker jag vill ändra med mig själv men det ser jag bara som någonting bra, att ha någonting att sträva mot. Och även om folk inte skulle tycka om mig för den jag är här så får de ta mig för den jag är i alla fall.
Vi bor och lever tillsammans, det går inte att fejka, det går inte att spela ett spel. Och jag tror att det är just det som gör att vi är så nära varandra, jag tror att det är det som gör mig så lycklig och jag tror att det är det som gör att det här är mitt andra hem. Jag trivs här. Jag får tid att växa här.
Det här är det bästa jag gjort i mitt liv såhär långt. Jag är så lycklig över att vara här...

Nästa helg åker jag, Judith hem till Johanna i Uddevalla och stannar där hela helgen. Jag längtar. Jag klarar mig så mycket bättre med dem i min närhet här.




Ensamblekonsert på Tyft

Ja, igår ägde den rum - Ensamble A's ensamblekonsert. Den första konserten i Billströmska musiklinjens ensamblemaraton, om man kan kalla det så? Hur som helst, riktigt roligt var det och trots min onda hals och hosta så var jag inte särskilt nervös, det var mest bara roligt. Jag hade fixat fram ett kärt återseende med whiskey lullaby och på något konstigt vis var det den jag var mest nervös för av min ickenervositet, men den gick jättebra.

Idag är jag jättetrött och jag funderar på om jag håller på att bli sjuk på riktigt (mer än förkylningen jag har) men jag hoppas att det inte blir värre än såhär.

Ikväll ska jag och Matilda kolla på idol och film och mysa, allt medan resterande Billströmskaelever har Dragfest, men as women and women as men, så att säga.

Jag älskar Tjörn, det ger mig inre frid. Life is wonderful.
Hur har ni det, kära vänner?


Just! Jag fick stipendium idag, minst 25000 i alla fall, så nu har jag faktiskt råd att bo här.

Puss!

RSS 2.0