Too good to be true.

Ingenting är vad det ser ut att vara. Det låter klyschigt, I agree, men face the fact att så är det. Och det jag lärt mig på senare tid är att om någonting verkar för bra för att vara sant, så är det troligen det. För vad har just du gjort för att förtjäna att ha det lite bättre, må lite bättre och vara lite snyggare än alla andra?


Jag är en blåögd person. Som tror det bästa om de flesta och också det mesta.

Igår på samhällskunskapen fick jag veta att man tydligen ska vara kritisk mot allting som skrivs, ifrågasätta hur sanningsenlig artikeln egentligen är.

Sånt är ingenting för mig.
Jag antar att jag är en sån person som vill att alla ska vara så snälla som möjligt och aldrig skulle komma på idén att någon skulle ljuga om någon annans privatliv och sedan hänga ut denne stackare i tidningen för någonting som egentligen inte alls är sant. Jag antar att jag är en sån som önskar att världen såg så mycket bättre ut än den faktiskt gör, trots att jag tror på en sådan hemsk sak som "without suffering, no compassion". Jag väljer att inte fördjupa mig mer i mina åsikter om det, idag.


Igår på psykologin fick vi veta att affärerna är psykologiskt uppbyggda. Det finns tydligen en anledning till varför brödet står där det står, stekpannorna mitt emellan köttet och kryddorna, mjölken längst in i affären och godiset närmast kassan.

Jag känner mig lurad!

Att jag är den som faller för sånt där psykologiskt skit! Jag är inte sån ju. Jag är självständig och förståndig... Eller är jag det? Jag som inte tror på att folk faktiskt ljugit ihop allt det där om att TomCat skiljt sig, jag som inte tror på att man faktiskt manipulerat bilder från krigsdrabbade områden för att det ska se värre ut på bild för att de ska sälja fler tidningar (vilket förövrigt är helt sjukt!).
Jag vill inte vara den som faller för dåliga reklamer om billiga strumpor med resor som inte sitter åt eller extra pris på melon som jag inte ens tycker om - men det ser ju så fräscht ut med melon stående på bänken!

Jag vill inte vara en del av den målgrupp reklamen riktar sig till! Jag vill vara självständig och förståndig. Och att de egentligen höjt priset på där melonen visste ju inte jag, jag äter ju aldrig melon!
Om någonting verkar för bra för att vara sant, så är det troligen det.


My own, private winner.

We were young and we were free, thought it would last for eternaty.
The folks all talked about their faith, but we just cared about ourselves.
We lived the nights and sleped the days, my mama couldn't even look at my face.
Her lovely daughter became a sinner, I didn't care 'cause I got my own winner.

Babababaa, babababa. I'd found my own soldier, he's my own winner.

Babababaa, babababa. I was lost but I were found of my own, beloved winner.

Babababaa, babababa. It was we against the world, me and my own, private winner.

____


The inspiration is BACK!
Yay!


RSS 2.0