Besked!

Det händer mycket nu på Billströmska, glada besked följs av ytterligare glada besked.
Min klass är verkligen bäst! Många av, framförallt tvåorna, har sökt musikhögskolan under våren och igår kom alla efterlängtade (och kanske till viss del fruktade) besked - jag vet inte vad jag ska säga mer än att de är bäst! Alla som sökte kom in på instrumentlärare och Cornelia, den fantastiska tog sig in som enda sångare på musiker i Örebro. Jag är stolt som tuppen.
Vi blir en härlig trupp tvåor till hösten också, så vi kanske beger oss ut på en härlig turné, kanske i en stad nära dig?
Idag har även antagningsbeskeden hit till Billströmska presenterats och jag tror att det kommer bli en riktigt bra klass till hösten!! Det blir dock väldigt tydligt att vi snart ska splittras och att musiklinjen 09/10 snart ska till att upplösas...
Här om dagen hade jag mitt första separationsångestsammanbrott (om det nu finns ett sådant ord i det svenska språket), men jag får göra den sista månaden till den bästa - allting till trots. Det har varit fina månader hittills, så nu ska jag njuta av ännu en. I vårvärme.

Song of Songs

Jag ber om ursäkt för mina obefintliga uppdateringar. Internet fungerar fortfarande inte på vår Ark här på skolan, jag skyller på det.

Jag tänker dela med mig av ett tänkvärt bibelord idag.

"Stressa inte kärleken, väck den inte förrän den själv vill"

Vackert.

Keep on walking

Jag tror jag är lycklig nu, på riktigt - lycklig.
Jag har ett fint lov, idag har jag till exempel träffat Joel, long time no seen, så att säga. Jag ska träffa Frida, Cilla och hela gänget och även Sofia på lördag. Det ska bli mysigt att träffa alla, men det vore lögn om jag sa att det inte är skönt med saker att göra så att tiden ska gå. För jag saknar Tyft nu, som bara nu. Jag vill dit! Saknad, väldigt mycket.

Påsk

Våren är här... likaså påsklovet. Efter en fin vecka begav jag mig i fredags hem, men det gick inte hur smärtfritt som helst.
Jag gick med raska steg mot bussen som skulle avgå så tidigt som 10.02 från vår hållplats Haketorp. När jag hade runt femtio meter kvar så slog det mig att mobiltelefonen låg kvar i min säng, på skolan, en kilometer därifrån och bussen skulle komma om fem minuter.
Jag letade i väskan och kollade jackfickorna om och om igen, men jag visste att det var dött lopp - jag visste att jag inte packat ner mobilen. Så jag fick vända tillbaka till skolan, köpa mig en ny tågbiljett hem och ta bussen två timmar senare. Jag spenderade en timme och en halv i solen med Erik som sällskap, sen begav jag mig igen. Jag var framme fem i tolv men när bussen fortfarande inte kommit när klockan slog 12.08 blev jag nervös att den varit tidig och att jag missat även den, men som tur var inte. 12.11 svängde bussen in på busshållsplatsen och jag hann med mitt tåg hem!
Underbart.

Igår åt vi påskmiddag här hemma med lite främmande på besök och sen hängde jag ett par timmar med min syster och hennes vänner. Halv elva var jag hemma igen och i säng vid elva - jag sov som en stock inatt.
Idag tog jag en riktig vårpromenad med Gerda och vi låg i solen på strandpromenaden. Hon är fin hon.
Under eftermiddagen var vi till farmor och Ivar - fullspäckad dag. Ikväll ska jag leka med min syster och äta godis.

Jag saknar Tyft
men Lindesberg är underbart.


RSS 2.0