Beloved weekend

Jag vet inte hur det är med er, men min helg har varit underbart bra! Bättre än förväntat. Men efter sömn vid halv fyra inatt och födelsedagskalas i Finnfall dagen till ära (med fiskdamm!!!) är jag nu väldigt trött.

Jag har även dragit på mig ett problem. I en vecka har min hals varit underbart bra, sjunga har gått ovanligt bra och jag har känt att nu är jag på gång, nu händer det grejer - framsteg here we come! Men för att göra en Tony Irving - MEN - nu har jag dragit på mig halsont, igen. Och bara för att jag varit ledig från sångframträdanden den gågna veckan har jag ett bokat på fredag. Jag måste bli frisk, för jag ser fram emot detta - pausunderhållare är mina favorit uppdrag (som om jag gör det så ofta?!) Men jag ska hitta någon mirakelkur som tar bort mitt halsont.

Men trots trötthet och halsont så känns allting så värt idag, om man kan uttrycka det så. Halsont och trötthet går att bota (med mirakelkurer!) och livet löser sig självt. Med det i åtanke, ska jag låta popcorn göra marängsvissen (ja, det stavas faktiskt så!) sällskap i magen och sätta mig under en filt vid tvn.


Om ni ännu inte fått upp ögonen för John ME och hans underbara låtar på hans myspace - shame on you, then it's time!


Kommentarer
Postat av: Karin

Alltså det mest tragiska är väl när man kunde gissa vilka som skulle vara där. Gamla lindesbergare som kanske borde ta sig en funderare om den där ölen faktiskt kommer ta bort eller bygga på den redan synliga ölmagen och hänghakorna... Annars var väl stämningen som man kunde förvänta sig i en lite by. Alla vet vilka alla är, även om man inte pratar med alla. Vad bitter jag låter! Jag har nog bara tröttnat på hela gå-ut-på-krogen-grejen tror jag. :)

2009-03-01 @ 21:58:21
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Karin

Vilka folkisar ska du söka till? :)

2009-03-03 @ 16:15:30
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Karin

vet inte om det kom fram förut, men jag skriver det igen! Vilka folkisar ska du söka? :)

2009-03-03 @ 17:44:45
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Karin

Oj det var en radda! Alltså, jag vet inte riktigt vart jag skulle söka om jag nu söker :P. Gotland kanske, ska ju ändå söka foto dit. ...och jag vill bo på gotland, hihi :p Man kanske borde kika igenom dina val:)

2009-03-03 @ 21:30:11
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: karin

haha ja, jag får väl kika förbi och bjuda nästa gång!

2009-03-03 @ 22:16:19
URL: http://kaboff.blogg.se/
Postat av: Moa

Dina framtidsplaner verkar fina, musiken är en betydande del av ditt liv har jag förstått :) Helt rätt! De delarna ska man ta väl vara på. Jag tror jag vill hålla min inom naturvetenskapen ja, men som du själv säger, man vet aldrig riktigt vart man hamnar. ;) Det viktiga är att man har en härlig tid på vägen. Planerar du på att börja studera direkt i höst igen? :) Det vore minsann roligt att ses någon sväng under våren, sommaren eller hösten. En fika vid passande tillfälle möjligen :) klockan är alldeles för mycket.. måste slumra nu! fast har lov denna vecka så det är inte så stor fara ;)

2009-03-04 @ 01:34:28
URL: http://moamarianatalia.blogg.se/
Postat av: yasmiina

satsa på din dröm!

kika gärna in min blogg & säg va du tycker ;)

2009-03-04 @ 01:41:18
URL: http://yasmiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0